Cazare Casa de vacanta ilea Agapia

Casa Ilea este situată în centrul satului Agapia într-o zonă deosebit de pitorească .
Unitatea noastră a fost construită după modelul vechilor case de boieri (Lahovari) din zona Neamţului, respectând aceeaşi configuraţie a camerelor,dar la o suprafaţă construibilă mai redusă.


Capacitate unitate: 10 locuri in 4 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Ferma proprie, Foisor in curte, Frigider in unitate, Gradina/curte, Gratar/barbeque, Livada, Loc amenajat de joaca, Masa de ping-pong, Parcare, Teren de sport, Tichete de vacanta


Facilitati camere: Camera cu TV, Sobe de teracota


Vizualizări: 1351

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.
© 2011-2017 TurismDeals.ro. Toate drepturile rezervate. Folosirea acestui site presupune acceptarea termenilor si conditiilor si a regulilor de confidentialitate.

Contact
Termeni si conditii
Parteneri
Facebook
Protectia Consumatorilor - A.N.P.C.