Cazare Cabana Istvana Balvanyos

Atmosfera unicã, misterele, legendele ce înconjoarã întregul ţinut au fãcut ca Bálványos sã devinã atrãgãtor şi reprezintã motivul pentru care Bálványos a fost întotdeauna o atracţie pentru turiştii din toatã lumea.

O locaţie potrivitã de cazare este oferitã de Cabana noastrã, situatã în Staţiunea Bálványos, la o altitudine de 831 de metri, fiind situatã pe versantul estic al Munţilor Bodoc.
Bálványos oferã toate condiţiile pentru o vacanţã de neuitat petrecutã în munţi, iar noi vã garantãm cã în tot acest timp nu trebuie sã renuntaţi la comfort.Cabana noastrã vã oferã servicii de calitate superioarã şi condiþii moderne şi elegante de cazare.
Cu ajutorul celor 8 camere din incinta pensiunii, 3 apartamente separate şi 5 cãsuţe asigurãm cazare comfortabilã şi odihnã la nivel înalt pentru vizitatorii Bálványos.
Cabana este dotată cu 8 camere, şi asigurã cazarea pentru 19 de persoane.
În Cabana sunt 3 camere ideal pentru cazarea a 3 persoane. În acelasi timp sunt 5 camere, dotate cu pat dublu oferã cazare şi odihnã de rang înalt pentru 2 persoane.
Fiecare camerã are grupul sanitar propriu, televizor cablu,telefon, minibar, Wireless Internet.

Apartamentele pot gãzdui un grup de 8 - 10 persoane în condiţii ideale.
Apartamentele au 4 camere pe douã nivele. La parter sunt douã camere dotate cu paturi duble, iar la etaj douã camere cu un pat dublu şi un pat single. Apartamentele sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor cablu, telefon şi minibar.
Cele cinci cãsuţe sunt ideale dacã vã doriţi un sejur rustic, dar în acelaşi timp comfort şi linişte într-un mediu de vis.
Momentele romantice nu trebuie sã lipseascã dintr-o vacanţã. În serile mai rãcoroase vã puteţi încãlzi trupul şi sufletul la şemineul aflat în incinta restaurantului.
Pachetul nostru de servicii este în continuã extindere şi completare pentru ca acestea sã corespundã celor mai exigente nevoi.

Serviciile oferite:
- Restaurant pentru aproximativ 60 de persoane
- Bar
- Terasă de vară pentru pentru aproximativ 100 de personae
- Parcare păzită şi iluminată
- Acces la grătar în aer liber
- Piscină
- Teren pentru jocuri cu mingea
- Internet Wireless

Trebuie menţionat faptul cã clienţilor noştri li se oferã posibilitatea de a alege dintr-un meniu bogat de mâncãruri tradiţionale naţionale şi internaţionale.


Capacitate unitate: 60 locuri in 20 camere


Facilitati cazare: Bar, Gradina/curte, Gratar/barbeque, Internet wireless, Loc amenajat de joaca, Parcare, Piscina, Plata cu cardul, Restaurant, Semineu, Terasa, Transport auto, TV in living


Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Frigider in camera, Incalzire centrala, Internet in camera, Minibar in camera, Telefon in camera


Vizualizări: 6326

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.