Cazare Hotel City Garden Bucuresti

Localizat in zona centrala a Bucurestiului, Hotel City Garden, este o unitate de cazare care va va oferi confort, liniste si servicii profesioniste, toate acompaniate de o atmosfera calda si reconfortanta. Hotel City Garden are un design modern, un aspect cochet si rafinat, inca din holul receptiei inspirand relaxare si liniste.

Eleganta, rafinamentul si profesionalismul serviciilor oferite garanteaza un sejur ireprosabil celor mai exigente gusturi. Este dotat cu toate facilitatile moderne necesare, atat turismului de afaceri, cat si celui de vacanta.

Camerele sunt dotate cu :

- grup sanitar cu cabina de dus;
- aer conditionat;
- televizor;

Pentru a va asigura un confort sporit pe parcursul sederii dumneavoastra, Hotel City Garden va mai ofera urmatoarele servicii:

- Mic-Dejun la cerere (4€/persoana);
- Acces gratuit la Internet (WiFi);
- Fax;
- Crama;
- Copiere/printare documente;

Pentru a va relaxa pe deplin, Hotel City Garden va pune la dispozitie:

- Sauna traditionala/aburi cu cromo terapie, si infrarosii;
- Jacuzzi exterior.


Capacitate unitate: 25 locuri in 9 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Bar, Fax, Gradina/curte, Internet wireless, Jacuzzi, Masa de ping-pong, Masaj, Plata cu cardul, Sauna, Terasa


Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Frigider in camera, Incalzire centrala, Internet in camera, Minibar in camera, Uscator de par


Vizualizări: 4488

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.