Cazare Apartament Curtea Brancoveneasca Constanta

Hotelul nostru este poziționat central, astfel vă veți afla în apropierea mării, dar și a centrului istoric al orașului.
Curtea Brâncovenească se află în Constanța, la 1 km de plajă ( aproximativ 12 minute de mers pe jos).
Hotelul este la 2,2 km de City Park Mall și la 1,7 km de Piața Ovidiu și portul de agrement și clubul de iahturi Tomis. Gara din Constanța este la 3 km.


Capacitate unitate: 30 locuri in 14 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Ferma proprie, Internet wireless, Plata cu cardul, Restaurant, Sala de conferinte, Sala de mese, Terasa, Tichete de vacanta


Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Frigider in camera, Incalzire centrala, Internet in camera, Uscator de par


Vizualizări: 445

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.