Cazare Apartament Casa Dancs Covasna

Pensiunea Casa Dancs este situat aproape de centrul stațiunii (cca 350 m), într-o zonă foarte liniștită.
Curte cu gazon îngrijit, parcare, balansoar, gril, loc de joacă pentru copii.
Bucătărie utilată la dispoziția turiștiilor (frigider, cuptor cu microunde, plită cu inducție, prăjitor de pâine, cafetiere, tacâmuri).
Încălzire prin calorifere și pardoseală.


Capacitate unitate: 10 locuri in 5 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Foisor in curte, Frigider in unitate, Gradina/curte, Gratar/barbeque, Internet prin cablu, Internet wireless, Livada, Living, Loc amenajat de joaca, Parcare, Terasa, TV in living


Facilitati camere: Baie cu cada, Baie pe hol, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Internet in camera, Uscator de par


Vizualizări: 2809

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.