Cazare Vila 8 Neptun

Oricat de „poetic” ti-ar suna, un motiv pentru care ai veni la Vila 8 Neptun, ar putea fi ca te trezesti efectiv la cativa metri de plaja, servind un fresh de portocale, citind linistit stirile pe laptop, total relaxat. Intrerupt poate doar de sunetele de pescarusi si de valurile care se sparg.

Pe faleza: Vila 8 Neptun se afla chiar pe faleza Neptun-Olimp, asa ca vei cobori direct din curtea vilei pe plaja.

In siguranta: ne place discretia si linistea, asa ca am securizat curtea Vilei 8 si iesirea pe plaja.

Pe-afara: Vei parca masina pe locul de parcare ce il ai rezervat la umbra, in curtea vilei, fiecarui apartament al vilei fiindu-i rezervat un loc de parcare si, daca e cazul, vei putea lasa copiii sa se joace in curtea linistita si relaxanta, care beneficiaza de sistem de supraveghere video cu

monitorizare permanenta. Te vei putea relaxa in briza marii, pe terasa vilei. Vila 8 e aproape de multe locuri deosebite din Neptun-Olimp: terenuri de tenis, de minigolf, o multime de terase si restaurante, piscina si SPA COCOR, Vision Club, printre care si Cherhanaua „Popasul Pescarilor”, Crama „Domeniile Clos de Colombes”.

Cazare de lux: 4 stele inseamna 8 apartamente de 53 de metri patrati fiecare, compuse din camra de zi cu terasa, dormitor, baie si bucatarie complet utilata. Fiecare apartament este dotat cu aer conditionat si Internet Wi-Fi gratuit. 4 apartamente sunt situate la parterul vilei si alte 4 apartamente la etajul acesteia. La parterul vilei vei gasi un monitor cu prognoza meteo si imagini live ale plajei.


Capacitate unitate: 32 locuri in 8 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Cutie de valori, Fax, Foisor in curte, Frigider in unitate, Gradina/curte, Internet prin cablu, Internet wireless, Living, Loc amenajat de joaca, Parcare, Terasa, Teren de sport, TV in living


Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Frigider in camera, Internet in camera, Minibar in camera, Seif in camera, Telefon in camera, Uscator de par


Vizualizări: 4278

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.