Cazare Apartament Luna Predeal

Vila Luna situata in statiunea montana Predeal, ofera servicii de cazare in 7 camere duble, 3 camere triple si un apartament.Dispunem de un living spatios( aprox 120mp) compartimentat fumatori/nefumatori si de o bucatarie utilata complet( 3 frigidere, aragaz, filtru cafea, masina de spalat vase).Pe terasa din spate exista un spatiu amenajat pentru gratar.


Capacitate unitate: 27 locuri in 12 camere


Facilitati cazare: Acces la bucatarie, Frigider in unitate, Gradina/curte, Gratar/barbeque, Internet wireless, Living, Parcare, Sala de mese, Se accepta animale, Spalatorie, Terasa, TV in living


Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Internet in camera


Vizualizări: 3945

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.