Cazare Pensiunea Cota 1200 Predeal

Camere foarte spatioase, luminoase şi confortabile va oferă o priveliste minunata catre varfurile Postăvarul si Piatra Mare.
În cameră vă aşteaptă un pat dublu odihnitor, două fotolii cu o măsuţă pentru servit cafeaua, televizor, minibar pentru răcoritoare, telefon, baie proprie şi balcon spaţios.

Terasa amenajată lângă pădure cu grătar profesional stă la dispoziţia dumneavoastră şi a prietenilor dumneavoastră pentru clipe memorabile petrecute într-o vacanţă la înălţime.


Capacitate unitate: 38 locuri in 16 camere


Facilitati cazare: Terasa


Facilitati camere: Aer conditionat, Baie in camera


Vizualizări: 4857

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.