Cazare Pensiunea Florica Stefanesti

Suntem in Stefanesti, in apropierea Centrului Cultural Bratianu, foarte aproape de Pitesti si punctele de acces.
Intr-un peisaj specific argesean, intre podgorii si dealuri, cu o recomandare de doua stele, noi va oferim conditii de cazare si masa la standarde europene, dar cu o traditie intotdeauna respectata si promovata. Am gandit o locatie linistita, o oaza in care dumneavoastra sa petreceti clipe de neuitat. Oferim servicii complete, calitativ garantate deoarece personalul nostru este calificat si special instruit.
Fie ca doriti camere single, duble sau triple, sau doriti sa rezervati intreaga pensiune pentru evenimente de familie sau corporate, noi suntem intotdeauna pregatiti si bucurosi de oaspeti.


Capacitate unitate: 60 locuri in 30 camere


Facilitati cazare: Frigider in unitate, TV in living


Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Incalzire centrala


Vizualizări: 5851

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.