Cazare Vila La Mosu Straja

Vila La Mosu isi asteapta prietenii si oaspetii intr-un cadru placut cu o panorama extraordinara, unde mirosul vinului cu scortisoara va imbie la buna dispozitie si relaxare. Capacitatea vilei este de 25 camere avand disponibil un nr de 65 locuri din care 14 camere sunt ideale pentru familii cu copii.


Capacitate unitate: 65 locuri in 25 camere


Facilitati cazare: Bar, Gratar/barbeque, Internet wireless, Living, Masa de ping-pong, Parcare, Restaurant, Sala de mese, Terasa, Transport auto, TV in living


Facilitati camere: Baie in camera, Camera cu TV, Camere cu balcon, Incalzire centrala, Internet in camera


Vizualizări: 6311

Informatii utile

1.TurismDeals va ofera posibilitatea de a contacta direct proprietarul neasigurand garantia rezervarii efectiva. Pentru a nu exista nici un fel de problema cu privire la rezervarea dumneavoastra va rugam sa trimiteti o solicitare de cazare pe emailul direct al proprietarului, astfel aceste detalii ramane memorate (scrise). Un email cu aceasta rezervare va ajunge si pe emailul dumneavoastra.

2.TurismDeals nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care intre dumneavoastra si proprietar exista neintelegeri in urma acestor rezervari.