Termeni si conditii / www.turismdeals.ro

Prin termenul de "utilizator" intelegem orice vizitator/persoana fizica sau juridica care acceseaza www.turismdeals.ro indiferent de sectiunea pe care o acceseaza in aceasta pagina sau de actiunea pe care doreste sa o faca.

In momentul in care vizitatorul acceseaza www.turismdeals.ro este deacord cu termeni si conditiile de utilizare si accepta posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara o notificare prealabila.

Termeni si conditii pentru propietarii de unitati turistice:

Prin completarea formularului de inregistrare, proprietarul unei unitati turistice poate sa isi adauge in mod GRATUIT unitatea pe www.turismdeals.ro. Odata adaugata unitatea turistica pe www.turismdeals.ro acest o sa fie informat saptamanal prin niste alerte automate daca unitatea turistica pe care a adaugato are informatii incomplete, deasemenea proprietarul accepta sa primeasca rezervari instant pe adresa de e-mail. www.turismdeals.ro nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre proprietar. www.turismdeals.ro isi rezerva dreptul sa anunte printr-un email sau direct sa stearga unitatea in cazul in care aceasta are informatii care incalca legile care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai. Orice reclamatie sa va face prin baza formularul de contact sau direct pe email.

Termeni si conditii pentru turisti/vizitatori:

Exista riscul ca unele informatii adaugate de catre proprietari sa fie omise sau incomplete. Inainte sa faceti o rezervari sau o plata catre o unitate de cazare asigurati-va ca v-ati inteles telefonic cu proprietarul sau cu receptia unitatii respective asupra pretului stabilit, dotarile camerelor, etaj, distanta fata de punctele de interes, etc.